Sa Vama Od 2000

Z.A. Fruit

O Nama

Kompanija Z.A. Fruit je porodična kompanija osnovana u Koceljivi 2000. godine.
Bavi se otkupom, zamrzavanjem, preradom i izvozom smrznutog voća, prvenstveno maline, kupine, jagode, višnje i šljive.

U svom sastavu ima dve fabrike, locirane u najznačajnijim voćarskim krajevima Srbije, koji su zbog svog geografskog položaja i povoljnih klimatskih uslova, poznati po proizvodnji najkvalitetnijeg voća. Hladnjače se nalaze u Koceljevi i Kotraži, i imaju ukupne skladišne kapacitete od 7 000 tona zamrznutog voća.

Godišnje kompanija preradi oko 10 000 tona  voća, što je stavlja u red najvećih prerađivača i izvoznika zamrznutog voća iz Srbije.
Z.A. Fruit se nalazi na listi kod svih vecih kupaca u EU, a jedan deo našeg asortimana se izvozi i u Ameriku.Naši klijenti su najveći evropski trgovci voćem, proizvođači džemova, sokova, kolača i voćnih jogurta.

Naši proizvodi

Koristimo najkvalitetnije voće sa zasada širom Srbije, uzgojeno u optimalnim uslovima uključujući visok kvalitet zemlje i izvanrednu osunčanost predela.

HACCP Sertifikat
HACCP je sistem bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških/mikrobioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izložene sirovine, mogućih opasnosti pri rukovanju, proizvodnji, distribuciji i konzumiranju krajnjeg proizvoda. Njegova primena podrazumeva poštovanje standardnih operativnih procedura i uputstava kojima se smanjuju rizici po bezbednosti hrane.
IFS Sertifikat
IFS predstavlja standard kvaliteta i standard za bezbednost hrane u jednom, razvijen kako bi proverio kompetentnost proizvođača hrane u pogledu bezbednosti, ali i kvaliteta hrane uz pomoć jednog standarda, čime se štedi i vreme i novac.
BRC Sertifikat
Standard je razvijen da bi definisao bezbednost hrane, kvalitet i operativne kriterijume koji treba da budu unutar organizacije za proizvodnju hrane da bi ispunili obaveze u skladu sa pravnim propisima i zaštite kupca proizvoda.
KOSHER Sertifikat
Košer standard propisuje proizvodnju i pripremu hrane prema posebnim jevrejskim propisima i običajima. Košer sertifikat garantuje da određeni prehrambeni proizvod ispunjava zahteve propisane Torahom. Torah propisuje koji proizvodi su prihvatljivi za ishranu i način na koji moraju biti pripremljani kako bi bili dozvoljeni za konzumiranje.

Tehnologija i kvalitet

Kako bi odgovorili svim zahtevima tržišta, politika naše kompanije se zasniva na obezbeđivanju najvišeg nivoa kvaliteta i bezbednosti proizvoda i usluga kompanije.

Galerija

Kenőanyagok vagy óvszerek hűtési hatással – üdvösség azoknak a pároknak, akiknek sikerül befejezniük a szexet, mielőtt a pirítós felmelegszik. Alkalmazza őket a közelség meghosszabbításához és az orgazmus meghosszabbításához. Igaz, nem mindenki szereti a nemi szervek hűtésének érzését. Ezért nem tanácsos mindent kizárólag erre a módszerre priligy Hirtelen nem elégíti meg téged.