Tehnologija i Kvalitet

U izboru i implementaciji opreme, kao i sa nacionalnim propisima iz oblasti bezbednosti hrane, ispoštovani su najstrožiji kriterijumi u skladu sa svim evropskim i svetskim standardima.

Sertifikati

Kompanija Z.A. Fruit je za oblasti, prodaje, prerade i zamrzavanja voća uvela i primenjuje sistem upravljanja kvalitetom i koncept za primenu HACCP sistema bezbednosti hrane.
Sertifikati i standardi koje posedujemo:

  • HACCP
  • BRC
  • IFS
  • KASHER

Uz najmodernije tehnologije, uz rad visokostručnog i dobro obučenog osoblja obezbedjujemo najviši nivo kvaliteta svih naših proizvoda.

Tehnologija

Kompanija Z.A. Fruit koristi savremene tehnologije za preradu voća na svojim proizvodnim linijama,koje  raspolažu najsavremenijom tehnološkom opremom za preradu zamrznutog voća.
U svom sastavu ima 2 protočna kao i 6 statičnih tunela za trenutno smrzavanje voća, kao i 11 rashladnih komora za skladištenje duboko zamrznutog voća.
U cilju dobijanja najboljeg kvaliteta, koristimo najnoviju mašinu za optičko sortiranje ( Sortex ) maline i ostalog jagodičastog voća, kao i liniju za preradu koštičavog voća ( višnje i šljive ), koja se sastoji iz linija za prijem, pranje, sortiranje, kalibriranje i iskoštičavanje voća.